Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Dirk-Jan van Wijck. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Dirk-Jan een mail

Het complete tendermanagement (tenders ǀ aanbestedingen) is voor veel ondernemingen een pittige uitdaging. En er hangt veel – zo niet alles – vanaf. Waterland Projecten heeft alle disciplines in huis om het complete tenderproces gedegen, onderbouwd én op tijd te vertalen in een sterke propositie. Mét u, of vóór u.

Maatwerk naar keuze voor tendermanagement ondersteuning

Tendermanagement, Plan van Aanpak of Calculatie: we kunnen uw eigen tenderteam ondersteunen of hen door onze specialisten laten aansturen. U heeft de regie en bepaalt tot welk niveau onze dienstverlening wordt ingezet. Ook de complete organisatie van uw aanbesteding of offertetraject kunt u door ons laten organiseren en begeleiden. Wij adviseren u dan over het bepalen van de inschrijfstrategie, de kostprijs en aanbieding-som, het opstellen van projectdossiers en aanbiedingsdocumenten.

Zoekt u een expert die u professioneel bijstaat met het opzetten en uitvoeren van het complete aanbestedingstraject?  Bij Waterland Projecten vindt u alle vakdisciplines onder hetzelfde dak.

Reken op uitgebreide dienstverlening

Onze nieuwe generatie ingenieurs gaat graag voor u aan de slag! Neem contact met ons op voor een offerte of om meer informatie aan te vragen. Dit kan door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar [email protected], of het contactformulier in te vullen.