Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Waterland Projecten ondersteunt aannemers en organisaties over de volle breedte van een civieltechnisch project met projectbeheersing. Als u ons inschakelt voor integrale projectbeheersing houdt u grip op uw plan, proces, planning, ontwerp en uitvoering.

Een partner die vol overgave aan uw projectbeheersing werkt

Ons deskundige team beschikt over alle kennis om uw gehele project over te nemen en voor elke complexe uitdaging een passende oplossing te bieden. Met de geldende bewijslast bij de contracten voor de grond-, weg- en waterbouw zijn dit essentiële werkzaamheden. Wij zijn daarom voor u de partner die vol overgave input levert voor de planning en de scope van het werk indeelt. Zo bouwen wij onder andere een werkpakkettenstructuur (Work Breakdown Structure en activiteitenboom) op. Hiermee vormen wij de basis voor uw planning en de werk- en verificatieplannen.

Inzicht in alle projectfases en disciplines voor de grond-, weg- en waterbouw

Wanneer u op ons rekent voor projectbeheersing, bekijken we ook aan welke eisen de verschillende producten volgens het contract moeten voldoen. Hiervoor voeren wij een gedegen eisenanalyse uit. Op basis daarvan leggen we vast wat we moeten aantonen. Ook leggen we vast wat de gevolgen zijn in de ontwerpfase, beheer- en onderhoudsfase en realisatiefase als dit bijvoorbeeld niet gehaald wordt. Op deze manier hebben wij op elk gewenst of noodzakelijk moment inzicht in alle disciplines en projectfases. Dit doen wij voor de volledige looptijd van het werk.

Verificatie en validatie

Het verificatie- en validatieproces is bij elke fase van civieltechnische projecten van belang. Wij helpen u om dit proces aan de voorkant goed in te richten. Dit voorkomt problemen tijdens de looptijd van het project. We zorgen ervoor dat het proces inzichtelijk is en dat alles te herleiden is naar uw vraag of opdracht.

Onze projectbeheersing voor de GWW samengevat

Onze dienstverlening met betrekking tot de projectbeheersing voor de GWW richt zich op:

Verificatie en validatie

Opstellen van projectmanagementplannen

Opstellen en bewaken van de projectplanning

Risicomanagement

Afwijkingen- en wijzigingenproces

Verzorgen van op- en afleverdossiers

Uitvoeren van audits

Uitvoeren van trendanalyses en implementeren van verbetermaatregelen

Borgen van het kwaliteitsmanagementsysteem

Schakel ons in voor de beheersing van uw project

Start u binnenkort aan een project in de grond-, weg- en waterbouw en heeft u advies nodig of wilt u hulp van een specialist in projectbeheersing voor de GWW? Reken dan op ons ingenieursbureau uit Goes, in Zeeland. Bel naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar [email protected] om een offerte op te vragen of meer informatie aan te vragen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.