Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Waterland Projecten ondersteunt aannemers en organisaties over de volle breedte van een project met projectbeheersing voor de GWW, ofwel de grond-, weg- en waterbouw. De GWW-branche is erg divers en heeft betrekking op onder andere groenvoorzieningen, ondergrondse infrastructuur en wegenbouw. We weten als geen ander dat uw project in de grond-, weg- en waterbouw veel kennis is gemoeid en daarom ondersteunen wij u graag met diensten zoals het maken van een technisch ontwerp en het uitvoeren van technische berekeningen. Als u ons inschakelt voor de projectbeheersing voor de GWW, houdt u grip op uw plan, het ontwerp en op de uitvoering.

Een partner die vol overgave aan uw projectbeheersing voor de GWW werkt

Wij zijn de ideale partner voor de projectbeheersing voor de GWW, ofwel de grond-, weg- en waterbouw. Ons deskundige team beschikt over alle kennis om uw gehele project over te nemen en voor elke complexe uitdaging een passende oplossing te bieden. Gezien de bewijslast bij de contracten voor de grond-, weg- en waterbouw, zoekt u juist voor de GWW een specialist die de projectbeheersing uitvoert. In ons vindt u een partner die vol overgave input levert voor de planning en de scope van het werk indeelt. We zetten onze input om in een werkpakkettenstructuur, welke de basis vormt voor uw planning en de werk- en verificatieplannen. Met ons enthousiaste team haalt u de benodigde ontwerpers, projectleiders en contractschrijvers aan boord.

Inzicht in alle projectfases en disciplines voor de grond-, weg- en waterbouw

Wanneer u op ons rekent voor projectbeheersing en projectmanagement binnen de GWW, bekijken we ook aan welke eisen de verschillende producten volgens het contract moeten voldoen. Per fase leggen we vast wat we moeten aantonen en wat de gevolgen zijn in de realisatiefase als dit bijvoorbeeld niet gehaald wordt. Op deze manier hebben wij op elk gewenst of noodzakelijk moment inzicht in alle disciplines en projectfases gedurende de volledige looptijd van het werk.

Verificatie en validatie

Verificatie en validatie zijn bij elke fase van civieltechnische projecten van belang voor de grond-, weg- en waterbouw, ofwel GWW. Een van de grootste misvattingen is dat deze fasen worden uitgevoerd voor een opdrachtgever. Als u ons inschakelt voor de projectbeheersing voor de GWW, voeren we deze controles uit om te zorgen dat de opdrachtgever daadwerkelijk krijgt wat deze heeft gevraagd én om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien voorkomen we zo in elke fase dat er dure herstelwerkzaamheden moeten worden verricht.

Onze dienstverlening samengevat

Onze dienstverlening met betrekking tot de projectbeheersing voor de GWW richt zich op:

Verificatie en validatie

Opstellen van projectmanagementplannen

Opstellen en bewaken van de projectplanning

Risicomanagement

Afwijkingen- en wijzigingenproces

Verzorgen van op- en afleverdossiers

Uitvoeren van audits

Uitvoeren van trendanalyses en implementeren van verbetermaatregelen

Borgen van het kwaliteitsmanagementsysteem

Schakel ons in voor de beheersing van uw project

Start u binnenkort aan een project in de grond-, weg- en waterbouw en heeft u advies nodig of wilt u hulp van een specialist in projectbeheersing voor de GWW? Reken dan op ons ingenieursbureau uit Goes, in Zeeland. Bel naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar info@waterland-projecten.nl om een offerte op te vragen of meer informatie aan te vragen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.