Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Projectbeheersing en kwaliteitsborging voor de GWW

Waterland Projecten ondersteunt aannemers en organisaties over de volle breedte van een project met projectbeheersing voor de GWW, ofwel de grond-, weg- en waterbouw. Onze toegevoegde waarde is dat wij van A tot Z in alle disciplines van een project thuis zijn en juist door die bundeling van kennis en onze helikopterview voortdurend een advies, oplossing en antwoord hebben op uitdagingen gedurende de volledige projectduur.

Overzichtelijke projectbeheersing die aan de bewijslast voor de GWW voldoet

Vanwege de bewijslast bij de contracten voor de grond-, weg- en waterbouw is de rol van een projectbeheerser essentieel. Een projectbeheerser levert de input voor de planning en bepaalt hoe de scope van het werk ingedeeld wordt. Die input wordt omgezet in een werkpakkettenstructuur en die werkpakkettenstructuur vormt de basis voor de planning en alle werk- en verificatieplannen. En dat blijft gedurende het hele project zo.

Inzicht in alle projectfases en disciplines voor de grond-, weg- en waterbouw

Wanneer u op ons rekent voor projectbeheersing binnen de GWW bekijken we ook aan welke (ontwerp-)eisen de verschillende producten volgens het contract moeten voldoen. Per fase leggen we vast wat we moeten aantonen en wat de gevolgen zouden zijn (in de realisatiefase) als dat bijvoorbeeld niet gehaald wordt. Op deze wijze hebben wij op elk gewenst of noodzakelijk moment inzicht in alle disciplines en projectfases gedurende de volledige looptijd van het werk.

Verificatie en Validatie

Verificatie en validatie weven overal doorheen bij projectbeheersing voor de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Een van de grootste misvattingen is dat deze fasen worden uitgevoerd voor een opdrachtgever. We voeren deze controles uit om te zorgen dat de opdrachtgever daadwerkelijk krijgt wat hij heeft gevraagd (in het contract) en om de kwaliteit van onze klant te borgen. Bovendien kan in elke fase worden voorkomen dat er – dure – herstelwerkzaamheden moeten worden verricht.

Samengevat

Onze dienstverlening richt zich op:

Verificatie en validatie

Opstellen en bewaken van de projectplanning

Risicomanagement

Afwijkingen- en wijzigingenproces

Verzorgen van op- en afleverdossiers

Uitvoeren van audits

Uitvoeren van trendanalyses en implementeren van verbetermaatregelen

Borgen kwaliteitsmanagement systeem

Schakel ons in voor de beheersing van uw project

Start u binnenkort aan een project in de grond-, weg- en waterbouw en heeft u advies nodig of wilt u hulp van een specialist in projectbeheersing voor de GWW? Reken dan op ons ingenieursbureau uit Goes, Zeeland. Bel naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar info@waterland-projecten.nl om een offerte op te vragen of meer informatie aan te vragen. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.