Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Dirk-Jan van Wijck. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Dirk-Jan een mail

Bij Waterland Projecten kunt u terecht voor bouwbegeleiding en andere praktische diensten. Ons bedrijf bestaat uit een nieuwe generatie ingenieurs die vanuit hun eigen discipline onder één dak werken. Wij delen kennis binnen onze organisatie, of het nu gaat om constructies, bouwfysica, bouwbegeleiding, bouwbesluit of oplevering. Hierdoor hebben we op al uw vragen een antwoord. Wij bieden niet alleen ondersteuning of nemen werkzaamheden uit handen. Wij begeleiden en adviseren u ook in de te maken keuzes.

Onafhankelijk en objectieve bouwbegeleiding

Laat u adviseren voor onder andere ondersteuning bij uw werkzaamheden, met als doel de kwaliteit te verhogen, risico’s te inventariseren of externe expertise in te schakelen. We staan in Goes klaar om u zo goed mogelijk bij te staan met professionele bouwbegeleiding. Dit doen we objectief, onafhankelijk én professioneel.

Constructief advies

Waterland Projecten bedenkt, berekent en tekent de volledige constructie, van fundering tot dakconstructie. Ook leveren wij volledige adviesplannen en voorstellen. Wilt u een second opinion over bouwwerken, gemaakte berekeningen of overige constructieve onderwerpen? Waterland Projecten voorziet u van een onafhankelijk en deskundig constructief advies en bouwbegeleiding.

Bouwbesluit en Omgevingsvergunning

Het bouwbesluit bepaalt waar een bouwwerk aan moet voldoen voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij volgen de ontwikkelingen hiervan op de voet. Onder andere voor daglicht, ventilatie, milieu, bestemmingsplannen of andere eisen en wetten. Waterland Projecten heeft kennis van zowel het bouwbesluit als de omgevings- en milieuvergunningen. Hiermee ondersteunen wij u in alle fasen van het ontwerp met onze bouwbegeleiding.

Onafhankelijke bouwbegeleiding en coördinatie

Bij bouwbegeleiding staan onze opdrachtgevers centraal. Of u een projectontwikkelaar, particuliere opdrachtgever, aannemer of architect bent. U rekent altijd op ons als het gaat om onafhankelijke, professionele bouwbegeleiding en coördinatie van uw project.

Projectontwikkelaar: geen omkijken meer naar uw project tijdens uitvoerende fase.

(Particuliere-) opdrachtgever: ervan verzekerd - door een onafhankelijke partij tussen u en de aannemer - dat er volledig gebouwd wordt conform documentatie (tekeningen, berekeningen, bestek) en meer- en minderwerk correct aangevraagd en uitgevoerd worden.

Aannemer: administratieve overname van de verbindende facturen tussen bijvoorbeeld uw mensen op de bouw en op kantoor, of tussen de onderaannemers. Ook kunnen wij namens u het aanspreekpunt voor de opdrachtgever om bij vragen te onderbouwen dat er gebouwd wordt conform documentatie (tekeningen, berekeningen, bestek, etc.).

Architect: de extra service die u zou kunnen bieden aan uw opdrachtgever, om te waarborgen dat het project maanden (dan wel jaren) later dan uw eerste ontwerpen inderdaad uitgevoerd gaat worden, conform de laatste contractstukken.

Bouwbegeleiding samengevat

Voor werkzaamheden waar u een technisch en onafhankelijk expert over uw schouder mee wilt laten kijken en u op verschillende vlakken van deskundig advies wilt laten voorzien, bent u bij ons op het juiste adres. Of dit nu gaat over aanbestedingen, contractvormingen, engineering, overige werkzaamheden op kantoor, op de bouw of de volledige bouwcoördinatie, Waterland Projecten is u graag van dienst.

Neem contact met ons op voor een offerte of om meer informatie aan te vragen. Dit kan door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar [email protected], of het contactformulier in te vullen.