Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Hans Polderman. Hij helpt u graag!

06 13 92 45 28Stuur Hans een mail

Bij Waterland Projecten kunt u terecht voor bouwbegeleiding en andere praktische diensten. Ons bedrijf bestaat uit een nieuwe generatie ingenieurs die vanuit hun eigen discipline onder één dak werken. Of het nu gaat om constructies, bouwfysica, bouwbegeleiding, bouwbesluit of oplevering, wij delen kennis binnen onze organisatie. Hierdoor hebben we op al uw vragen een antwoord. Wij bieden niet alleen ondersteuning of nemen werkzaamheden uit handen, maar we begeleiden en adviseren u ook in de te maken keuzes.

Onafhankelijk en objectieve bouwbegeleiding in Goes, in Zeeland

Laat u adviseren voor onder andere ondersteuning bij uw werkzaamheden, met als doel de kwaliteit te verhogen, risico’s te inventariseren of externe expertise in te schakelen. We staan in Goes klaar om u zo goed mogelijk bij te staan met professionele bouwbegeleiding. Dit doen we objectief, onafhankelijk én professioneel.

Constructief advies

Waterland Projecten bedenkt, berekent en tekent de volledige constructie, van fundering tot dakconstructie. Ook leveren wij volledige adviesplannen en voorstellen.

Wilt u een second opinion over bouwwerken, gemaakte berekeningen of overige constructieve onderwerpen? Waterland Projecten voorziet u van een onafhankelijk en deskundig constructief advies en bouwbegeleiding.

Bouwbesluit en omgevingsvergunning

Het bouwbesluit bepaalt waar een bouwwerk aan moet voldoen voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij volgen de ontwikkelingen hiervan op de voet, of het nu gaat om daglicht, ventilatie, milieu, bestemmingsplannen of andere eisen en wetten. Waterland Projecten heeft kennis van zowel het bouwbesluit als de omgevings- en milieuvergunningen om u in alle fasen van het ontwerp te ondersteunen met bouwbegeleiding.

Onafhankelijke bouwbegeleiding en coördinatie

Bij bouwgeleiding staan onze opdrachtgevers centraal. Of u een projectontwikkelaar, particuliere opdrachtgever, aannemer of architect bent, u rekent op ons als het gaat om onafhankelijke, professionele bouwbegeleiding en coördinatie van uw project. U ervaart verschillende voordelen van onafhankelijke bouwcoördinatie:

Projectontwikkelaar: geen omkijken meer naar uw project tijdens de uitvoering.

Opdrachtgever of particuliere opdrachtgever: u bent ervan verzekerd dat er volledig gebouwd wordt conform documentatie, dankzij een onafhankelijke partij tussen u en de aannemer.  Minderwerk wordt correct aangevraagd en uitgevoerd.

Aannemer: administratieve overname van de verbindende facturen tussen bijvoorbeeld uw mensen op de bouw en op kantoor, of tussen de onderaannemers. Ook fungeren wij namens u als aanspreekpunt voor de opdrachtgever om bij vragen te onderbouwen dat er gebouwd wordt conform documentatie.

Architect: de extra service die u zou kunnen bieden aan uw opdrachtgever, om te waarborgen dat het project maanden, dan wel jaren, later dan uw eerste ontwerpen inderdaad uitgevoerd gaat worden conform de laatste contractstukken.

Reken op uitgebreide dienstverlening

Wilt u een technisch en onafhankelijk expert mee laten kijken naar werkzaamheden? Voor deskundig advies op verschillende verschillende vlakken van bouwbegeleiding bent u bij ons uit Goes, in Zeeland, van harte welkom. Of het nu gaat over aanbestedingen, contractvormingen of engineering en rekenwerk; Waterland Projecten is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een offerte of om meer informatie aan te vragen. Dit doet u door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl of door het contactformulier in te vullen.