Wesley Speijkers

Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Wesley Speijkers. Hij helpt u graag!

06 18 54 66 96Stuur Wesley een mail

Bij Waterland Projecten kunt u terecht voor bouwbegeleiding en andere praktische diensten in Goes, in Zeeland. Ons bedrijf bestaat uit een nieuwe generatie ingenieurs die vanuit hun eigen discipline onder één dak werken. Of het nu gaat om aanbesteding, contractvorm, engineering, constructie, bouwfysica, werkvoorbereiding, bouwbegeleiding, oplevering, bouwbesluit, omgevingsvergunning, project- contract of omgevingsmanagement: we delen kennis binnen onze organisatie, waardoor we op al uw vragen een antwoord hebben. We bieden niet alleen ondersteuning of nemen werkzaamheden uit handen, maar we begeleiden en adviseren u ook in de te maken keuzes.

Onafhankelijk en objectieve bouwbegeleiding in Goes, in Zeeland

Het inwinnen van advies op het gebied van bouwbegeleiding bij ons bedrijf in Goes, Zeeland, is een goed idee om verschillende redenen. Laat u bijvoorbeeld adviseren voor ondersteuning bij uw werkzaamheden met als doel de kwaliteit te verhogen, risico’s te inventariseren of om externe expertise in te schakelen. We staan in Goes, in Zeeland, klaar om u zo goed mogelijk te assisteren met professionele bouwbegeleiding. Dit doen we objectief, onafhankelijk én professioneel.

Tunnelvisie

Een veelvoorkomende uitspraak in de bouw is “Dat doen we altijd zo”. Als u bepaalde werkzaamheden altijd op een bepaalde manier uitvoert, is dit niet per definitie verkeerd. Het is echter wel de moeite waard om de ontwikkeling in ons vakgebied bij te houden. Zo ontdekt u bijvoorbeeld een efficiëntere werkwijze, wat een groot effect heeft op uw project. We zien het als onze kerntaak om de ontwikkelingen op de voet te volgen. Sterker nog, we uiten dit in de quote over onze visie: “Onze voorsprong in kennis vormt voor u de brug naar het gewenste resultaat”.

Constructief advies

Of u nu tekeningen, berekeningen of volledige adviesplannen en voorstellen bij ons neerlegt; we kunnen de volledige constructie bedenken, berekenen en tekenen, van fundering tot dakconstructie. Wilt u een second opinion over bouwwerken, gemaakte berekeningen of overige constructieve onderwerpen? Ons bedrijf uit Goes, in Zeeland, voorziet u van een onafhankelijk en deskundig constructief advies en bouwbegeleiding.

Bouwbesluit en omgevingsvergunning

De steeds veranderende eisen die gesteld worden door de overheid maken het niet altijd eenvoudig om te ontwerpen of te bouwen conform bouwbesluit. Het bouwbesluit bepaalt waar een bouwwerk aan moet voldoen voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. We volgen de ontwikkelingen op de voet; of het nu gaat om daglicht, ventilatie, milieu, bestemmingsplannen, of andere eisen en wetten. Ons bedrijf in Goes, Zeeland, heeft kennis van zowel het bouwbesluit als de omgevings- en milieuvergunningen om u in alle fasen van het ontwerp te ondersteunen met bouwbegeleiding.

Onafhankelijke bouwbegeleiding en coördinatie in Goes, Zeeland

Bij bouwgeleiding in regio Goes, Zeeland, staan onze opdrachtgevers centraal. Of u een projectontwikkelaar, particuliere opdrachtgever, aannemer of architect bent, u rekent op ons als het gaat om onafhankelijke, professionele bouwbegeleiding en coördinatie van uw project in Goes, in Zeeland. U ervaart verschillende voordelen van onafhankelijke bouwcoördinatie, zoals:

Projectontwikkelaar: geen omkijken meer naar uw project tijdens uitvoerende fase.

Opdrachtgever of particuliere opdrachtgever: u bent ervan verzekerd, dankzij een onafhankelijke partij tussen u en de aannemer, dat er volledig gebouwd wordt conform documentatie, zoals tekeningen, berekeningen, bestek en meer. Minderwerk wordt correct aangevraagd en uitgevoerd.

Aannemer: administratieve overname van de verbindende facturen tussen bijvoorbeeld uw mensen op de bouw en op kantoor, of tussen de onderaannemers. Ook fungeren wij namens u als aanspreekpunt voor de opdrachtgever om bij vragen te onderbouwen dat er gebouwd wordt conform documentatie.

Architect: de extra service die u zou kunnen bieden aan uw opdrachtgever, om te waarborgen dat het project maanden, dan wel jaren, later dan uw eerste ontwerpen inderdaad uitgevoerd gaat worden conform de laatste contractstukken.

Reken op uitgebreide dienstverlening

Wilt u een technisch en onafhankelijk expert mee laten kijken naar werkzaamheden? Voor deskundig advies op verschillende verschillende vlakken van bouwbegeleiding bent u bij ons uit Goes, in Zeeland, van harte welkom. Of het nu gaat over aanbestedingen, contractvormingen of engineering en rekenwerk; Waterland Projecten is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een offerte of om meer informatie aan te vragen. Dit doet u door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl of door het contactformulier in te vullen.