Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Tenders zijn voor veel ondernemingen een pittige uitdaging. Er hangt veel – zo niet alles – vanaf. Waterland Projecten heeft alle disciplines in huis om complete tenders gedegen, onderbouwd én op tijd te vertalen in sterke inschrijvingen.

EMVI-plannen

Door de expliciete aandacht voor kennisdeling zijn onze collega’s goed op de hoogte van elkaars expertise. Of het nu gaat om omgevingsmanagement, het voorzien in tekeningen of een MKI-berekening, we kunnen alle GWW-kennisvelden snel en vakkundig integreren in het uiteindelijke EMVI-plan, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Wij leveren doordachte EMVI-plannen, waarvoor wij de gestelde criteria van de Opdrachtgever volledig doorgronden. Op detailniveau werken wij de teksten, figuren en bijlagen uit. Zo leggen wij een hoogwaardig plan van aanpak op tafel. Hierbij nemen wij u volledig mee in de vorming van het EMVI-plan.

We hebben ruime ervaring met zowel traditionele contractvormen zoals UAV-1989/2012, STABU- & RAW-bestekken, evenals de meer innovatieve contractvormen zoals E&C, D&C contracten (UAV-GC). Ook hebben we experts in huis voor BVP-trajecten.

Maatwerk naar keuze

Tendermanagement, Plannen van Aanpak of Calculatie: wij kunnen uw tenderteam ondersteunen of hen door onze specialisten laten aansturen. U heeft de regie en bepaalt tot welk niveau onze dienstverlening wordt ingezet. Ook de complete organisatie van uw aanbesteding of offertetraject kunt u door ons laten organiseren en begeleiden. Wij adviseren u dan over het bepalen van de inschrijfstrategie, de kostprijs en aanbiedingssom, het opstellen van projectdossiers en aanbiedingsdocumenten.

De kracht van Waterland

Door onze expertise en de uitwisseling van collegiaal advies zijn we in staat u – naar flexibele behoefte – optimaal en kundig te ondersteunen op alle disciplines. Deskundige, persoonlijke en flexibel inzetbare dienstverlening. Dat noemen wij ‘De kracht van Waterland’.