Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Tendermanagement is voor veel ondernemingen een pittige uitdaging. En er hangt veel – zo niet alles – vanaf. Waterland Projecten heeft alle disciplines in huis om het complete tenderproces gedegen, onderbouwd én op tijd te vertalen in een sterke propositie. Mét u, of vóór u.

EMVI-plannen

Door de expliciete aandacht voor kennisdelen zijn de medewerkers van Waterland Projecten goed op de hoogte van elkaars expertise. Of het nu gaat om omgevingsmanagement, het voorzien in tekeningen een (bouwkundige) calculatie of de voorbereiding voor saneringswerken, we kunnen alle GWW-kennisvelden snel en vakkundig integreren in het uiteindelijke EMVI-plan, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.
We hebben ruime ervaring met zowel traditionele contractvormen zoals UAV-1989/2012, STABU- & RAW-bestekken, evenals de meer innovatieve contractvormen zoals E&C, D&C contracten (UAV-GC). Ook hebben we experts in huis voor BVP-trajecten.

Maatwerk naar keuze

Tendermanagement, Plan van Aanpak of Calculatie: we kunnen uw tenderteam ondersteunen of hen door onze specialisten laten aansturen. U heeft de regie en bepaalt tot welk niveau onze dienstverlening wordt ingezet. Ook de complete organisatie van uw aanbesteding of offertetraject kunt u door ons laten organiseren en begeleiden. Wij adviseren u dan over het bepalen van de inschrijfstrategie, de kostprijs en aanbieding-som, het opstellen van projectdossiers en aanbiedingsdocumenten.

De kracht van Waterland

Door onze expertise en de wijze waarop we intern bij elkaar collegiaal advies in kunnen winnen zijn we in staat om onze klant – naar flexibele behoefte – optimaal en ter zake kundig te ondersteunen op alle disciplines. En de lijnen blijven kort: u – onze gewaardeerde klant – heeft maar één aanspreekpunt voor het totale pakket. Deskundige, persoonlijke en flexibel inzetbare dienstverlening, dat noemen wij ‘De kracht van Waterland’.