Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Ieder werkgebied kent haar eigen uitdagingen. Daarom verzorgen en begeleiden we een breed pakket aan civieltechnische diensten. Met welke contractvorm ook wordt gewerkt, Waterland Projecten biedt maatwerk ondersteuning door bevlogen professionals.

Contractmanagement

Bij contractmanagement sturen we op operationeel niveau en begeleiden alle in het contract vastgelegde verantwoordelijkheden, verplichtingen, procedures, afspraken, voorwaarden en tarieven.

Maatwerk is ons handelsmerk

Of het nu gaat om het professioneel afhandelen van scopewijzigingen en bouwtijdverlenging, het deelnemen aan bouwvergaderingen, dossiervorming of het bewaken van alle contractuele verplichtingen: u heeft regie als het gaat om de reikwijdte van onze dienstverlening.

Voorkomen is beter dan genezen

Geen twee projecten zijn hetzelfde. De specialisten van Waterland Projecten zijn u graag van dienst bij het opstellen van contracten tot en met de oplevering en/of bij het opvolgen ervan.
We blijven alert op veranderingen en hiaten. Zo dragen we optimaal bij aan het voorkomen van bouwgeschillen. Het is van groot belang wijzigingen in de scope, tijd en budget permanent op het netvlies te houden na ondertekening van het contract.
Waterland Projecten weet door ervaring snel de specifieke aandachtspunten in uw contract te benoemen. En we combineren onze expertise graag met onze uitgesproken nuchtere, Zeeuwse frisse blik!