Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Anthony de Putter. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Anthony een mail

Bij elk bouwproject is goed omgevingsmanagement essentieel. Bij Waterland Projecten in Goes, in Zeeland, weten we als geen ander dat een bouwproject altijd impact heeft op mensen. U kunt natuurlijk niet zomaar grote wegen opengooien voor het plegen van onderhoud. Alle spelers rondom het project hebben vaak andere belangen en dat is waarom wij u bijstaan met gedegen omgevingsmanagement. Zo realiseren we maatschappelijk draagvlak voor uw project binnen de gestelde publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke randvoorwaarden.

Omgevingsmanagement voor een goede relatie met alle betrokkenen

Een goede verstandhouding en interactie met alle betrokken partijen is belangrijk voor een goede samenwerking met alle belanghebbenden. Dit komt uw project ten goede. Omgevingsmanagement heeft als doel om de verschillende belangen van al deze partijen te verenigen, zodat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Dit begint al in de tenderfase. Wij inventariseren en analyseren de belangen van alle betrokkenen én we investeren in de relatie tussen u en de omgeving.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Ons bouwkundig adviesbureau zet omgevingsmanagement op verschillende manieren in. Zo kunnen we onder meer voorzien in:

Inventarisatie, analyse en het opstellen van een omgevingsplan

Het in kaart brengen van alle benodigde vergunningen en regelen van de aanvraag tot en met vergunningverlening

Organiseren, coördineren en initiëren van taken op het gebied van verkeersmaatregelen, flora en fauna, kabels en leidingen, archeologie, niet gesprongen explosieven en milieu

Bouwcommunicatie, klachtentelefoon, aanvragen van vergunningen en het genereren van omgevingsoplossingen

Communicatie op alle niveaus

Voor zowel de klant als de omgeving, is heldere communicatie belangrijk. Als u ons inschakelt voor omgevingsmanagement, zorgen we voor een soepel verloop van het contractmanagement en bieden we maatwerk om aan de behoeften van u en de belanghebbenden te voldoen. We zetten geduld en tactiek in om met iedereen tot een passende oplossing te komen dankzij communicatie op verschillende niveaus.

Haarlemmerolie

Omgevingsmanagement is van onschatbare waarde voor maatschappelijk draagvlak en het opleveren van een succesvol project. Wij hebben de expertise in huis om, soms tegengestelde, belangen te doorzien. We buigen kansen en risico’s tactvol en bovenal praktisch om naar een gedragen resultaat.

Reken op ons maatwerk

Ons team van specialisten uit diverse disciplines bieden niet alleen omgevingsmanagement, maar ook onder meer civiel projectmanagement. We zijn u ook graag van dienst op het gebied van systemengineering. Uiteraard kunt u ook enkele taken aan ons uitbesteden. Wilt u ons inschakelen voor omgevingsmanagement of een van onze andere diensten? Vraag dan een offerte of meer informatie aan door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar [email protected].