Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Omgevingsmanagement heeft als doel om maatschappelijk draagvlak te realiseren binnen de gestelde publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke randvoorwaarden. Een goede verstandhouding en interactie met alle (indirect) betrokken partijen bevordert een effectieve samenwerking met alle belanghebbenden.

Omgevingsmanagement vanaf tender

Niet voor niets wordt bij Waterland Projecten in Goes, Zeeland, omgevingsmanagement als specialisme al geïntegreerd in de tenderfase. Naast het belang van inventarisatie en analyse rond stakeholders, investeert onze omgevingsmanager al in deze fase van een toekomstig project in de relatie tussen de projectorganisatie en de omgeving.

Verschillende rollen

Omgevingsmanagement kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen we onder meer voorzien in:

Inventarisatie, analyse en het opstellen van een omgevingsplan

Het in kaart brengen van alle benodigde vergunningen en regelen van de aanvraag tot en met vergunningverlening

Organiseren, coördineren en initiëren van taken op het gebied van verkeersmaatregelen, flora en fauna, kabels en leidingen, archeologie, niet gesprongen explosieven en milieu

Bouwcommunicatie, klachtentelefoon, aanvragen van vergunningen en het genereren van omgevingsoplossingen

Communicatie op alle niveaus

In de zo uitgesproken technische GWW-wereld is deze schakel naar de buitenwereld onmisbaar. Zowel voor de klant als voor de omgeving. Het soepel bewegen tussen het spanningsveld van de contracten enerzijds en de omgevingsbehoeften en stakeholders anderzijds vereist maatwerk, geduld en tact.

Haarlemmerolie

Omgevingsmanagement is van onschatbare waarde voor maatschappelijk draagvlak en het opleveren van een succesvol project. Waterland Projecten heeft de expertise in huis om – soms tegengestelde – belangen te doorzien en kansen en risico’s tactvol en bovenal praktisch om te buigen naar een gedragen resultaat. Daarmee is omgevingsmanagement binnen en buiten de Haarlemmerolie in alle projecten.

Reken op uitgebreide dienstverlening

Dankzij de brede ervaring en een team met specialisten uit diverse disciplines, staan we met meer dan alleen omgevingsmanagement voor uw project klaar. We zijn u bijvoorbeeld ook graag van dienst op het gebied van civiel projectmanagement en systemengineering. Uiteraard is het ook mogelijk om slechts enkele taken aan ons uit te besteden. Wilt u ons inschakelen voor omgevingsmanagement of een van onze andere diensten? Vraag dan een offerte of meer informatie aan door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl.