Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Aanvullend op onze technische dienstverlening, ondersteunen wij u ook in de beeldvorming van uw organisatie. Wij verzorgen alle vormen van grafische vormgeving binnen de GWW of bouwkunde. Bij Waterland Projecten staan wij voor u klaar met grafische vormgeving in de breedste zin van het woord: van projectbrochures tot advertenties en van infographics tot presentaties. Wij zetten u op alle mogelijke manieren op de kaart. De uitdrukking een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden, toont bij Waterland Projecten haar effect.

Op maatgemaakte brochures

Wilt u met uw referentieprojecten, materieel, materiaal of uw organisatie een blijvende indruk achterlaten? Wij stellen een complete brochure op in uw huisstijl en brengen vorm en inhoud dichter bij elkaar. Onze collega’s zijn werkzaam in het vakgebied en staan daardoor dicht bij de praktijk. Zo snappen we als geen ander welk beeld u wilt achterlaten met uw organisatie.

Online design

Uw online aanwezigheid is niet alleen een mooie manier om te laten zien waar u als organisatie trots op bent, maar draagt ook sterk bij aan uw uitstraling. Hiervoor ontwerpen wij in samenspraak met u diverse online uitingen, waaronder infographics, (LinkedIn) content, gif-animaties, advertenties, digitale banners, (online) magazines, logo’s, huisstijlen, illustraties, presentaties, branding en e-mailhandtekeningen.

EMVI-plannen

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden is een uitdrukking die zich ook keer op keer bewijst binnen tendertrajecten. Zo is een plan van aanpak de uitgelezen kans om op positieve wijze op te vallen tussen de overige inschrijvers met zowel vorm als inhoud. Hiervoor neemt Waterland Projecten tijdens het schrijven van de aanbesteding het initiatief om de lezer dichter bij de inhoud te brengen, middels diverse visualisaties. Denk hierbij aan aansprekende organogrammen, stroomschema’s, faseringstekeningen, processchema’s en een professioneel voorblad. Daarnaast verzorgen wij presentaties in dezelfde stijl als de inschrijving, waarmee u direct wordt herkend.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ons project-/ ingenieursbureau inschakelen voor uw grafische vormgeving of een van onze andere diensten? Bel dan naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar [email protected].