Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Cornie Dekker. Hij helpt je graag!

0113 - 29 63 33Stuur Cornie een mail

Waterland Projecten voorziet als GWW-specialist in maatwerk-dienstverlening. We komen na wat we afspreken en we verstaan de kunst om ook in complexe situaties het hoofd koel te houden. We beschikken naast een vakkundig netwerk over brede, in het vak ontwikkelde technische kennis en expertise en leggen de focus op kwalitatieve verbindingen en een mensgerichte aanpak binnen onze dienstverlening. Intern investeren we in kennisdeling en extern zorgen we voor een waardevolle match tussen kwalitatief hoogwaardige vakmensen én opdrachtgevers.

I.P.M.-rol of technisch team

Heeft u ondersteuning nodig bij de ontwerp-coördinatie of het realiseren van een uitgewerkt ontwerp? Waterland Projecten kan een technisch manager inzetten vanuit een I.P.M.-rol of – desgewenst – de juiste technische experts inschakelen of een technisch team voor u samenstellen. Zo komen we tot een optimaal ontwerp en ultieme uitvoeringsmethode.

We gaan we planmatig te werk en sturen actief op inhoud, kwaliteit, voortgang en kosten. Het is mede om die reden dat we aannemers al vroeg in het traject uitnodigen om mee te denken. Daarmee onderscheiden we ons.

Verder adviseren wij u graag over de keuze voor de benodigde equipment of hulpconstructies. En we volgen de ontwikkelingen in de civiele techniek op de voet om u te ondersteunen in een innovatief hoogfrequent vakgebied.

Technisch management

Waterland Projecten kan de dienstverlening naar wens uitbreiden. Zo kunnen wij een coördinerende rol spelen in uw kwaliteitsmanagement door het opstellen van kwaliteitsplannen, risico gestuurde kwaliteitsbewaking door keuringen en het uitvoeren van audits.
En daarmee dragen we bij aan de realisatie van een eindproduct dat voldoet aan alle normen, richtlijnen én aan de wensen van uw klant.

Bekijk projectbeheersing