Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Cornie Dekker. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Cornie een mail

Waterland Projecten voorziet als GWW-specialist in maatwerk-dienstverlening op het gebied van technisch management. We komen na wat we afspreken en we verstaan de kunst om ook in complexe situaties het hoofd koel te houden. We beschikken naast een vakkundig netwerk over brede, in het vak ontwikkelde technische kennis en expertise en leggen de focus op kwalitatieve verbindingen en een mensgerichte aanpak binnen onze dienstverlening. Intern investeren we in kennisdeling en extern zorgen we voor een waardevolle match tussen kwalitatief hoogwaardige vakmensen én opdrachtgevers.

I.P.M.-rol of technisch team voor management en coördinatie van uw project

Heeft u ondersteuning nodig bij de ontwerp-coördinatie of het realiseren van een uitgewerkt ontwerp? Waterland Projecten uit Goes, Zeeland, kan een technisch manager inzetten vanuit een I.P.M.-rol of – desgewenst – de juiste technische experts inschakelen of een technisch management team voor u samenstellen. Zo komen we tot een optimaal ontwerp en ultieme uitvoeringsmethode.

Een planmatige aanpak volgens de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied

We gaan planmatig te werk en sturen actief op inhoud, kwaliteit, voortgang en kosten. Het is mede om die reden dat we aannemers al vroeg in het traject uitnodigen om mee te denken. Daarmee onderscheiden we ons. Verder adviseren wij u graag over de keuze voor de benodigde equipment of hulpconstructies. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen in de civiele techniek op de voet om u te ondersteunen in een innovatief hoogfrequent vakgebied.

Ontzorging van A tot Z op het gebied van technisch management

Als technisch bedrijf kan Waterland Projecten de dienstverlening naar wens uitbreiden. Zo kunnen wij een coördinerende rol spelen in uw kwaliteitsmanagement door het opstellen van kwaliteitsplannen, risico-gestuurde kwaliteitsbewaking door keuringen en het uitvoeren van audits. Daarmee dragen we bij aan de realisatie van een eindproduct dat voldoet aan alle normen, richtlijnen én aan de wensen van uw klant. Tegelijkertijd ontzorgen we u waar mogelijk als het gaat om projectmanagement voor uw grond-, weg- en waterbouwproject.

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening

Wilt u ons inschakelen voor technisch management? Dan rekent u op een uitgebreide dienstverlening doordat we over experts uit verschillende vakgebieden beschikken. Vraag een offerte of meer informatie aan door contact met ons op te nemen via +31(0)113 – 29 63 33 of info@waterland-projecten.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Uiteraard beantwoorden we eventuele vragen graag en staan we voor u klaar met advies over verschillende aspecten van uw project.

Bekijk projectbeheersing