Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Wanneer uw organisatie voor een complex infrastructureel project staat, komt onze ondersteuning op het gebied van technisch management goed van pas. Wij zorgen ervoor dat het proces goed begeleidt wordt en het totaaloverzicht behouden blijft.

Bij Waterland Projecten zijn we actief als specialist voor een grote diversiteit aan moeilijkheidsgraden en disciplines binnen projecten. Wij houden het hoofd altijd koel. Een mensgerichte aanpak en focus op kwalitatieve verbindingen zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. We vinden het belangrijk om samen te investeren in kennisdeling.

Dankzij onze uitgebreide en brede ervaring, technische kennis en expertise, weten we de vertaalslag te maken vanuit de contracteisen en uw wensen. Het is ons doel om met onze inzet van kwalitatief hoogwaardige vakmensen het beste voor uw project te bewerkstelligen en de juiste match te hebben tussen onze mensen en het project.

I.P.M.-rol of technisch team voor management en coördinatie van uw project

Heeft u ondersteuning nodig bij de ontwerpcoördinatie of het realiseren van een uitgewerkt ontwerp? Waterland Projecten zet desgewenst een technisch manager in voor de invulling van een I.P.M.-rol. Wij schakelen vanuit ons team de juiste technische expert(s) in of we stellen een team voor technisch management voor u samen. Zo komen we tot een optimaal ontwerp en een ultieme uitvoeringsmethode.

Een planmatige aanpak volgens de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied

We gaan planmatig te werk en sturen actief aan op inhoud, kwaliteit, voortgang en kosten. Daarom denken wij graag vroegtijdig met u mee. Zo adviseren wij u in technische ontwerpen, waaronder de daadwerkelijke eindscope, en de weg naar realisatie. Doordachte tijdelijke voorzieningen en logische faseringen zijn hier onderdeel van. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen in de civiele techniek op de voet om u te ondersteunen in een innovatief hoogfrequent vakgebied.

Ontzorging van A tot Z op het gebied van technisch management

Als technisch bedrijf kan Waterland Projecten maatwerk bieden. Zo breiden we de dienstverlening naar wens voor u uit en spelen wij een coördinerende rol in uw kwaliteitsmanagement. Dit doen we door het opstellen van kwaliteitsplannen, risico-gestuurde kwaliteitsbewaking door keuringen en het uitvoeren van audits. Daarmee dragen we bij aan de realisatie van een eindproduct dat voldoet aan alle normen, richtlijnen én aan de wensen van uw klant. Tegelijkertijd ontzorgen we u waar mogelijk als het gaat om projectmanagement met projectbeheersing voor de GWW.

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening

Wilt u ons inschakelen voor technisch management? Dan rekent u op een uitgebreide dienstverlening, want we beschikken over experts uit verschillende vakgebieden. Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U kunt ook het contactformulier invullen. Uiteraard beantwoorden we eventuele vragen graag en staan we voor u klaar met advies over verschillende aspecten van uw project.

Bekijk projectbeheersing