Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Cornie Dekker. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Cornie een mail

Wanneer uw organisatie voor een complex infrastructureel project staat, komt onze ondersteuning op het gebied van technisch management goed van pas. Wij zorgen ervoor dat het proces goed begeleidt wordt en dat u overzicht houdt op het proces en de kwaliteit. Bij Waterland Projecten zijn we actief als GWW-specialist en hoe complex uw project ook is, wij houden het hoofd altijd koel. Een mensgerichte aanpak en focus op kwalitatieve verbindingen zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. We vinden het belangrijk om intern te investeren in kennisdeling. Dankzij ons vakkundige netwerk en onze technische kennis en expertise, weten we de vertaalslag te maken van de eisen en wensen van u als opdrachtgever. Het is ons doel om een match te vinden tussen kwalitatief hoogwaardige vakmensen en opdrachtgevers.

I.P.M.-rol of technisch team voor management en coördinatie van uw project

Heeft u ondersteuning nodig bij de ontwerp-coördinatie of het realiseren van een uitgewerkt ontwerp? Waterland Projecten uit Goes, in Zeeland, zet desgewenst een technisch manager in vanuit een I.P.M.-rol, we schakelen de juiste technische experts in of we stellen een team voor technisch management voor u samen. Zo komen we tot een optimaal ontwerp en een ultieme uitvoeringsmethode.

Een planmatige aanpak volgens de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied

We gaan planmatig te werk en sturen actief aan op inhoud, kwaliteit, voortgang en kosten. Daarom nodigen we aannemers al vroeg in het traject uit om mee te denken. Hiermee onderscheiden we ons. Verder adviseren wij u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de benodigde equipment of hulpconstructies. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen in de civiele techniek op de voet om u te ondersteunen in een innovatief hoogfrequent vakgebied.

Ontzorging van A tot Z op het gebied van technisch management

Als technisch bedrijf kan Waterland Projecten maatwerk bieden. Zo breiden we de dienstverlening naar wens voor u uit en spelen wij een coördinerende rol in uw kwaliteitsmanagement. Dit doen we door het opstellen van kwaliteitsplannen, risico-gestuurde kwaliteitsbewaking door keuringen en het uitvoeren van audits. Daarmee dragen we bij aan de realisatie van een eindproduct dat voldoet aan alle normen, richtlijnen én aan de wensen van uw klant. Tegelijkertijd ontzorgen we u waar mogelijk als het gaat om projectmanagement met projectbeheersing voor de GWW.

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening

Wilt u ons inschakelen voor technisch management? Dan rekent u op een uitgebreide dienstverlening, want we beschikken over experts uit verschillende vakgebieden. Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Uiteraard beantwoorden we eventuele vragen graag en staan we voor u klaar met advies over verschillende aspecten van uw project.

Bekijk projectbeheersing