Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Cornie Dekker. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Cornie een mail

Waterland Projecten heeft veel ervaring in het voorbereiden van verschillende soorten civieltechnische projecten. De technische expertise van onze werkvoorbereiders zetten we in bij zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen. Wij verzorgen voor u een zorgvuldige en complete voorbereiding van uw project(en).

Participatie in projectteam

Na de aanbesteding draagt de calculatieafdeling het project over aan een projectteam, dat verschillende samenstellingen kan hebben. Aan alle disciplines kunnen wij vorm en inhoud geven. Op deze pagina zetten wij de spot op onze dienstverlening op het vlak van werkvoorbereiding.

In deze fase start tevens het inkooptraject, waarbij de werkvoorbereider samen met de verantwoordelijk projectleider de voor het project noodzakelijke leveranciers en onderaannemers vastlegt.

Dienstverlening werkvoorbereider

Als het project gegund is, ondersteunt onze werkvoorbereider het projectteam met de volgende taken ǀ inzet:

Opstellen van de noodzakelijke werkplannen en tekeningen

Aanvragen van vergunningen/toestemmingen

Controleren en vertalen van het contract naar een praktische uitvoeringsmethode

Inrichten en bijhouden van de projectadministratie

Verzorgen van projectfinanciën en projectfacturatie

Opstellen en uitwerken van contractwijzigingen ǀ projectgebonden calculaties

Bijhouden van de kostenbewaking.

Daarnaast biedt de werkvoorbereider in deze fase technische ondersteuning aan zowel de uitvoerder als de projectleider. En desgewenst bieden wij ondersteuning bij het afhandelen van contract- en bestekwijzigingen of nemen u het complete proces rondom verificaties en keuringen uit handen.

Samengevat

Of het nu gaat om het opzetten en voorbereiden van uitvoeringsplanningen, het aanvragen van offertes en vergelijkingen maken, materialen voor u inkopen of werk aan derden uitbesteden: u kunt op de expertise van Waterland Projecten rekenen!