Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Cornie Dekker. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Cornie een mail

Waterland Projecten heeft veel ervaring met de werkvoorbereiding van verschillende soorten projecten in Goes, in Zeeland. De technische expertise van onze werkvoorbereiders zetten we in bij zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen. Wij verzorgen voor u een zorgvuldige en complete voorbereiding van uw project. Op deze pagina vertellen wij u meer over onze dienstverlening op het vlak van werkvoorbereiding.

De eerste fase van werkvoorbereiding door ons bedrijf uit Goes, in Zeeland

Na de aanbesteding draagt de calculatieafdeling het project over aan een projectteam, dat uit verschillende samenstellingen kan bestaan. Omdat ons team kennis heeft van verschillende vakgebieden, geven we aan alle disciplines vorm en inhoud. In deze fase start tevens het inkooptraject, waarbij de werkvoorbereider samen met de verantwoordelijk projectleider de – voor het project noodzakelijke – leveranciers en onderaannemers vastlegt. Als u ons bedrijf uit Goes, in Zeeland, inschakelt voor werkvoorbereiding, ondersteunen wij u op verschillende vlakken.

Dienstverlening van de werkvoorbereider

Als u het project toegewezen krijgt, ondersteunt ons bedrijf uit Goes, in Zeeland, het projectteam met werkvoorbereiding door middel van de volgende taken:

Opstelling van de noodzakelijke werkplannen en tekeningen

Aanvraag van vergunningen/toestemmingen

Controle en vertaling van het contract naar een praktische uitvoeringsmethode

Inrichten en bijhouden van de projectadministratie

Verzorging van projectfinanciën en projectfacturatie

Opstellen en uitwerken van contractwijzigingen ǀ projectgebonden calculaties

Bijhouden van de kostenbewaking

Daarnaast bestaat onze ondersteuning bij werkvoorbereiding in deze fase uit technische ondersteuning voor zowel de uitvoerder als de projectleider in Goes, in Zeeland. Desgewenst bieden wij ondersteuning bij het afhandelen van contract- en bestekwijzigingen of nemen u het complete proces rondom verificaties en keuringen uit handen. Bij ons kunt u terecht voor ondersteuning bij werkvoorbereiding in de bouw en voor andere civiele constructies.

Reken op ons voor werkvoorbereiding

Of het nu gaat om de opzet en voorbereiding van uitvoeringsplanningen, de aanvraag van offertes en vergelijkingen maken, materiaalinkoop of werk aan derden uitbesteden; u rekent op de expertise van Waterland Projecten! We ondersteunen u graag bij de werkvoorbereiding van uw project en ons bedrijf uit Goes, in Zeeland, staat graag voor u klaar met constructief advies. Wilt u meer weten over ons? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl.