Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Binnen Waterland Projecten hebben wij veel ervaring met werkvoorbereiding binnen alle werkgebieden in de civiele techniek. Daarbij zetten wij de technische expertise van onze werkvoorbereiders in bij zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen. Dit kan zowel op de projectlocatie, bij u op kantoor of vanaf ons kantoor in Goes. Hieronder lichten wij onze dienstverlening op het vlak van werkvoorbereiding verder toe.

Dienstverlening van de werkvoorbereider

De exacte invulling van werkvoorbereiding is bij elk project anders, afhankelijk van de grootte van het projectteam en de complexiteit van het project. Zo verzorgen onze werkvoorbereiders onder andere:

Aanvragen en vergelijken van offertes

Sturen op en beheersen van de planning

Ondersteuning bij contract- en bestekswijzigingen

Opstelling van de noodzakelijke werkplannen en tekeningen

Aanvraag van vergunningen/toestemmingen

Controle en vertaling van het contract naar een praktische uitvoeringsmethode

Opstellen en opvolgen van kwaliteitskeuringen

Inrichten en bijhouden van de projectadministratie

Verzorging van projectfinanciën en projectfacturatie

Opstellen en uitwerken van contractwijzigingen

Projectgebonden calculaties

Bijhouden van de kostenbewaking

Verzorgen van verslaglegging van interne overleggen

Gedurende de realisatie van een project fungeren onze werkvoorbereiders hierbij als verbindende schakel tussen de projectteamleden en de uitvoerder, en zorgen daarbij voor de afstemming tussen de diverse betrokken disciplines.

Samengevat

Of het nu gaat om het opzetten en voorbereiden van uitvoeringsplanningen, het aanvragen van offertes en vergelijkingen maken, materialen voor u inkopen of werk aan derden uitbesteden of al het hierboven: u kunt op de expertise van Waterland Projecten rekenen!

Neem contact met ons op voor een offerte of om meer informatie aan te vragen. Dit kan door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar [email protected], of het contactformulier in te vullen.