Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Bij Waterland Projecten kunt u terecht voor engineering en technisch tekenwerk voor grond- weg en waterbouwprojecten. Wij zijn er voor onder meer aannemers en projectontwikkelaars die een compleet en actueel tekenpakket willen laten verzorgen. We verzorgen niet alleen het volledige ontwerp voor projecten als bruggen, fundaties en dijken, maar we voeren ook technische berekeningen uit en stellen ontwerpnota’s op. Dit doen we voor planstudies, projectvoorbereidingen en voor uw aanbiedings- en uitvoeringsontwerp.

Engineering en tekenwerk voor civiele bouwprojecten

Het ontwerpen van civiele bouwconstructies als dijken en waterkeringen is dagelijkse kost voor ons team. De bouw van de gewenste installatie begint bij hoogwaardige engineering en technisch tekenwerk. Bij ons vindt u een totaalconcept en maatwerk. We verzorgen het project van A tot Z of voeren tekenwerk uit voor de complexe delen van uw project. U bepaalt het helemaal zelf! Als civieltechnisch adviesbureau verzorgen we diverse soorten tekenwerk, engineering en andere diensten, zoals:

Geotechnische berekeningen en tekenwerk, zoals zetting- en stabiliteitsberekeningen, damwanden en kades

Riool- en verhardingsontwerpen

Ontwerpen van waterbouwkundige constructies, zoals bruggen, stuwen en beschoeiingen

Hydrologische berekeningen

Leidingberekeningen, conform NEN-3650 en NEN-3651

Vergunningsaanvragen

Voorbereiden en begeleiden van aanbestedingen

Ons team bestaat uit gedreven professionals met ervaring in uiteenlopende vakgebieden. Omdat het tekenen en construeren een essentieel onderdeel van uw project is, doen wij er alles aan om met u tot een optimaal ontwerp te komen. Onze experts beschikken over de juiste kennis om engineering en tekenwerk te verzorgen voor de meest uiteenlopende constructies.

Reken op onze expertise en schakel ons in voor technisch tekenwerk

Wilt u worden bijgestaan door een expert die hoogwaardige engineering en technisch tekenwerk voor uw project verzorgt? Bij Waterland Projecten in Goes, in Zeeland, denken we graag met u mee over efficiënte bouwoplossingen. Zo komen we met u tot een ontwerp waar u volledig tevreden mee bent. Bent u benieuwd naar onze vaardigheden met betrekking tot het uitvoeren van calculaties? Neem snel contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl of door het contactformulier in te vullen.