Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Bij Waterland Projecten kunt u terecht voor ontwerpopgaves binnen grond- weg en waterbouwprojecten en bouwkundige projecten. Wij zijn er voor onder meer aannemers, projectontwikkelaars en overheden bij het maken van een ontwerp. We verzorgen niet alleen het tekenwerk, maar ook ondersteunende berekeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan constructie-, verhardings- en rioleringsberekeningen. Dit alles kunnen wij vervolgens samenvoegen in één of meerdere ontwerpnota’s. Wij verzorgen de engineering vanaf een planstudie tot en met het opstellen van een As-built tekening.

Engineering en tekenwerk voor civiele bouwprojecten

De bouw van de gewenste installatie begint bij hoogwaardige engineering en technisch tekenwerk. Bij ons vindt u een totaalconcept en maatwerk. We verzorgen het project van A tot Z of voeren engineering uit voor de complexe delen van uw project. U bepaalt het helemaal zelf! Als civieltechnisch adviesbureau verzorgen we diverse soorten engineering, zoals:

Geotechnische berekeningen en tekenwerk, zoals zetting- en stabiliteitsberekeningen, damwanden en kades

Riool- en verhardingsontwerpen

Ontwerpen van waterbouwkundige constructies, zoals bruggen, stuwen en beschoeiingen

Hydrologische berekeningen

Leidingberekeningen, conform NEN-3650 en NEN-3651

Vergunningsaanvragen

Voorbereiden en begeleiden van aanbestedingen

Ons team bestaat uit gedreven professionals met ervaring in uiteenlopende vakgebieden. Omdat het ontwerpen en construeren een essentieel onderdeel van uw project is, doen wij er alles aan om met u tot een optimaal ontwerp te komen. Onze experts beschikken hiervoor over de juiste kennis om het ontwerp voor u te verzorgen. Dit doen wij binnen de meest uiteenlopende projecten.

Reken op onze expertise en schakel ons in voor technisch tekenwerk

Wilt u worden bijgestaan door een expert die hoogwaardige engineering en technisch tekenwerk voor uw project verzorgt? Bij Waterland Projecten in Goes, in Zeeland, denken we graag met u mee over efficiënte bouwoplossingen. Zo komen we met u tot een ontwerp waar u volledig tevreden mee bent. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar [email protected] of door het contactformulier in te vullen.