Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Waterland Projecten verzorgt engineering en technisch tekenwerk in opdracht van aannemers, projectontwikkelaars en anderen. Deze ontwerpen vervaardigen we voor civieltechnische projecten, zoals bruggen, fundaties, kades, verhardingen, rioleringen, leidingen, dijken en andere civieltechnische constructies.

Wij verzorgen het volledige tekenwerk en maken de benodigde technische berekeningen en ontwerpnota’s voor uw planstudie en projectvoorbereiding, alsook voor uw aanbiedings- en uitvoeringsontwerp.

Engineering en tekenwerk voor grond-, weg- en waterbouwprojecten

Er zijn diverse soorten technisch tekenwerk die we voor uw engineeringproject kunnen verzorgen. Ook staan we u graag bij met gerelateerde diensten, zoals project- en procesmanagement. Als civieltechnisch adviesbureau zijn we u onder andere van dienst met:

Geotechnisch reken- en tekenwerk, zoals zetting- en stabiliteitsberekeningen, damwanden en kades

Riool- en verhardingsontwerpen

Ontwerpen van waterbouwkundige kunstwerken, zoals bruggen, stuwen en beschoeiingen

Hydrologische berekeningen

Leidingberekeningen, conform NEN-3650 en NEN-3651

Vergunningsaanvragen

Voorbereiden en begeleiden van aanbestedingen

Civieltechnische bouwkundige projecten

Ons team bestaat uit gedreven professionals met ervaring in uiteenlopende vakgebieden. Hierdoor kunnen we een breed scala aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw van u overnemen.

Reken op onze expertise voor technisch tekenwerk van hoogstaande kwaliteit

Zoekt u een expert die u bijstaat met technisch tekenwerk en engineering van hoogstaande kwaliteit? Reken dan op Waterland Projecten uit Goes, in Zeeland. Ons team gaat graag voor u aan de slag en levert ontwerpen op die aan al uw wensen voldoen. Neem contact met ons op voor een offerte of om meer informatie aan te vragen. Dit kan door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33, een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl of het contactformulier in te vullen.