Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Voor civiele calculatie heeft Waterland Projecten veelzijdige specialisten in huis, waaronder kostendeskundigen, om u optimaal bij te staan bij het opstellen van SSK-ramingen en het verrichten van calculaties van projecten binnen RAW- en geïntegreerde contractvormen. Ook ondersteunen wij u bij het bepalen van de kost- en aanbiedingsprijs, ofwel inschrijfprijs. Wij onderzoeken continu waar we voor u als klant besparingen kunnen behalen en leveren desgewenst een budgetraming. Dankzij onze organisatiestructuur en de kennisdeling binnen Waterland Projecten, winnen we intern collegiaal advies in. Daarmee verbreden we onze kennisvelden en voorzien we u van onderbouwde adviezen.

Door de diversiteit in onze projecten, zijn we zelfs binnen dit uitgesproken omkaderde vakgebied toch generalist geworden. Dat is voor ons de kers op de taart.

Civiele calculatie door onze kostprijsdeskundigen voor werk- en inschrijfbegrotingen

Bij Waterland Projecten laat u inschrijfbegrotingen en aanbiedingen maken op basis van de bestek- en contractdocumenten voor projecten.

Door onze ruime ervaring en expertise met betrekking tot technisch rekenwerk laat u bij ons nauwkeurig de kost- en verkoopprijs vaststellen en een aanbieding of budgetramingen opstellen. Zowel deterministisch of probabilistisch begroten kent geen geheimen voor ons. Zodra de opdracht aan u gegund is, maken wij de werkbegroting op die uiteindelijk leidt tot een begroting voor het ontwerp- en realisatietraject.

Er zijn diverse soorten technische berekeningen die u aan ons civiel calculatiebureau uit Goes, in Zeeland, kunt overlaten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan geotechnische berekeningen, zoals stabiliteitsberekeningen, maar zeker ook aan andersoortig technisch rekenwerk. Zo laat u bij ons bijvoorbeeld inschrijfbegrotingen opstellen. Ook technisch rekenwerk als deterministisch of probabilistisch begroten kent geen geheimen voor ons. Wilt u meer weten over het verschil tussen deterministische begrotingen en probabilistische begrotingen? Daarover leest u alles in het artikel over deze vormen van begroten.

Technische berekeningen en andere ondersteunende diensten voor uw project

U schakelt ons civiel calculatiebureau niet alleen in voor technische berekeningen. Naast technisch rekenwerk nemen we namelijk graag ook andere aspecten van u over. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor omgevingsmanagement, zodat u resultaatgericht te werk gaat, ook wanneer belangen van stakeholders ver uiteen liggen. Ook system engineering behoort tot ons dienstenpakket. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van uw project.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ons civiel calculatiebureau inschakelen voor het maken van technische berekeningen of wilt u gebruikmaken van een van andere diensten dan technisch rekenwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar [email protected].