Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Gilbert van Noorden. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Gilbert een mail

Veelzijdige ondersteuning

Als kostendeskundige verdiepen we ons tot op detailniveau om onze klanten optimaal bij te staan bij het bepalen van de kost- en aanbiedingsprijs (of inschrijfprijs). En desgewenst leveren we een budgetraming voor een opdrachtgever. We onderzoeken continu waar we voor de klant besparingen kunnen halen. De organisatiestructuur en een hoofdrol voor kennisdeling binnen Waterland Projecten nodigt sterk uit intern collegiaal advies in te winnen. Daarmee verbreden we onze kennisvelden en kunnen onze klanten gevraagd en ongevraagd van onderbouwde adviezen voorzien.

Door de diversiteit in onze projecten zijn we zelfs binnen dit uitgesproken omkaderde vakgebied toch generalist geworden. Dat is voor ons ook de kers op de taart.

Werk- en inschrijfbegrotingen

Waterland Projecten kan inschrijfbegrotingen en aanbiedingen voor u maken op basis van de bestek- en contractdocumenten voor projecten.

Door onze ruime ervaring en expertise kunnen wij nauwkeurig de kost- en verkoopprijs vaststellen en voorzien in het opstellen van een aanbieding of budgetramingen. Zodra de opdracht aan u is gegund, maken wij de werkbegroting op die uiteindelijk leidt tot een begroting voor het ontwerp- en realisatietraject.

Meer weten over het verschil tussen deterministische begrotingen en probabilistische begrotingen? Daarover kunt u alles lezen in het artikel over deze vormen van begroten.