Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Hans Polderman. Hij helpt u graag!

06 13 92 45 28Stuur Hans een mail

Waterland Projecten heeft veel ervaring met werkvoorbereiding van verschillende projecten in de bouw in regio Goes, Zeeland. We zetten de technische expertise van onze werkvoorbereiders in bij zowel traditionele als geïntegreerde contractvormen. U schakelt ons in voor een zorgvuldige en complete voorbereiding van uw project. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Verschillende soorten werkvoorbereiding voor de bouw bij ons in Goes, in Zeeland

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten werkvoorbereiding. Zo begeleiden we projecten in de bouw met werkvoorbereiding, maar ook voor andere civieltechnische projecten schakelt u ons bedrijf uit Goes, in Zeeland in. Denk hierbij aan de versteviging van een dam of de constructie van een brug. Na de aanbesteding draagt de calculatieafdeling het project over aan een projectteam, dat uit verschillende experts kan bestaan. Omdat onze ervaren medewerkers gespecialiseerd zijn in uiteenlopende disciplines, kunnen wij vorm en inhoud geven aan ieder project. Na de aanbesteding start tevens het inkooptraject, waarbij de werkvoorbereider samen met de verantwoordelijk projectleider de – voor het project noodzakelijke – leveranciers en onderaannemers vastlegt.

Onze werkvoorbereider gaat op deze manier te werk

Als u het project toegewezen krijgt, ondersteunen wij uit Goes, in Zeeland, uw project in de bouw met werkvoorbereiding. Onze werkvoorbereider helpt het projectteam met de volgende werkzaamheden:

Opstelling van de noodzakelijke werkplannen en tekeningen

Aanvraag van vergunningen/toestemmingen

Controle en vertaling van het contract naar een praktische uitvoeringsmethode

Inrichten en bijhouden van de projectadministratie

Verzorgen van projectfinanciën en projectfacturatie

Opstelling en uitwerking van contractwijzigingen/ projectgebonden calculaties

Bijhouden van de kostenbewaking

Daarnaast biedt ons bedrijf uit Goes, in Zeeland, in deze fase van de werkvoorbereiding voor projecten in de bouw technische ondersteuning aan zowel de uitvoerder als aan de projectleider. We ondersteunen u ook desgewenst bij het afhandelen van contract- en bestekwijzigingen of nemen u het complete proces rondom verificaties en keuringen uit handen. Onze dienstverlening op het gebied van werkvoorbereiding voor projecten in de bouw is dus veelomvattend!

Schakel ons in voor professionele werkvoorbereiding

U rekent altijd op de expertise van Waterland Projecten in Goes, in Zeeland, of het nu gaat om werkvoorbereiding voor projecten in de bouw of om bouwbegeleiding. Bij ons kunt u terecht voor de opzet en voorbereiding van uitvoeringsplanningen, de aanvraag van offertes en het maken van vergelijkingen, materiaalinkoop of werk aan derden uitbesteden. Neem contact met ons op door te bellen naar ++31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl.