Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Kwaliteitsborging

Voor het opzetten en begeleiden van systemengineering zijn wij graag uw partner. Het gaat hierbij om de kwaliteitsborging van civieltechnische projecten. Ons civieltechnisch adviesbureau uit Goes, in Zeeland, voert dit zodanig uit dat alle betrokken partijen ervan verzekerd zijn dat de projectuitvoering voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Ontzorging in alle aspecten van systemengineering

Wij hebben de kennis in huis om u te helpen met het opzetten van een objectenboom, een werkpakkettenstructuur en een eisenmanagementsysteem. Ook zorgen wij voor het afleiden van alle contracteisen en een correcte allocatie van de eisen aan alle verschillende projectonderdelen. Naast het opstellen van de benodigde managementplannen kunnen wij ook verificatie en validatieplannen en -keuringsplannen opstellen en u ondersteunen bij het uitvoeren en bewaken van verificaties en keuringen. Tot slot kunnen we V&V-dossiers voor u genereren. We ontzorgen u dus van A tot Z op het gebied van systemengineering.

Systemengineering met behulp van een Relatics-omgeving op maat

Waterland Projecten beschikt over gecertificeerde Relatics-programmeurs. Wij hebben een Relatics-omgeving ontwikkeld waarmee wij de volledige projectbeheersing uit handen kunnen nemen. Desgewenst kunnen wij u ook helpen met het uitwerken en opzetten van een eigen Relatics-template en deze omgeving volledig aanpassen aan uw behoefte. Denk daarbij aan een eventuele uitbreiding van uw Relatics-omgeving met modules als eisenbeheer, afwijkingen- en wijzigingenbeheer, klachtenmanagement en het V&G- en risicodossier.

Besteed diverse aspecten van uw projectbeheersing aan ons uit

Naast systemengineering verzorgen we ook graag andere aspecten van uw project, om u zo van A tot Z te ontzorgen op het gebied van projectmanagement. Besteed bijvoorbeeld het opstellen van EMVI-plannen aan ons uit, reken op ons voor een constructief ontwerp of laat ons het technisch management van uw project verzorgen. Wilt u gebruikmaken van deze of een van onze andere diensten? Bel dan naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar info@waterland-projecten.nl.