Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt u graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Voor de opzet en begeleiding van systemengineering zijn wij graag uw partner. Bij Waterland Projecten begrijpen we als geen ander dat de toenemende complexiteit van producten en processen meer druk op uw bedrijf leggen. Daarom helpt ons gespecialiseerde team u graag met passende ondersteuning voor uw project. Het gaat hierbij om de kwaliteitsborging van projecten die betrekking hebben op civiele techniek. Ons adviesbureau uit Goes, in Zeeland, voert systemengineering zodanig uit dat alle betrokken partijen ervan verzekerd zijn dat de projectuitvoering voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Vakkundige ondersteuning in alle aspecten van System Engineering

In ons vindt u een partner die alle kennis in huis heeft om u te helpen met de opzet van een objectenboom, een werkpakkettenstructuur en een eisenmanagementsysteem. Ook laat u door ons alle contracteisen afleiden en van de eisen aan alle verschillende projectonderdelen een correcte allocatie maken. Naast het opstellen van de benodigde managementplannen, stellen wij ook verificatie en validatieplannen en -keuringsplannen op en u ondersteunen we u bij de uitvoering en bewaking van verificaties en keuringen. Tot slot genereren we V&V-dossiers voor u. We ontzorgen u dus van A tot Z op het gebied van systemengineering en bieden tevens andere diensten aan, zoals technisch management. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld werkvoorbereiding voor bouwprojecten.

System Engineering met behulp van een Relatics-omgeving op maat

Waterland Projecten beschikt voor System Engineering over gecertificeerde Relatics-programmeurs. Wij hebben een Relatics-omgeving ontwikkeld waarmee wij de volledige projectbeheersing uit handen nemen. Desgewenst helpen wij u ook met de uitwerking en opzet van een eigen Relatics-template en passen deze omgeving volledig aan uw behoefte aan. Denk daarbij aan een eventuele uitbreiding van uw Relatics-omgeving met modules als:

  • Eisenbeheer
  • Afwijkingen- en wijzigingenbeheer
  • Klachtenmanagement
  • V&G- en risicodossier

Besteed diverse aspecten van uw projectbeheersing aan ons uit

Naast System Engineering verzorgen we andere aspecten van uw project, om u zo van A tot Z te ontzorgen op het gebied van projectmanagement. Besteed bijvoorbeeld het opstellen van EMVI-plannen aan ons uit. U rekent ook op ons voor een constructief ontwerp. Wilt u gebruikmaken van systemengineering of een van onze andere diensten? Bel dan naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar [email protected].