Heb je vragen?

Neem contact op met onze collega Ivo Brouwers. Hij helpt je graag!

0113 - 29 63 33Stuur Ivo een mail

Kwaliteitsborging

Voor het opzetten en begeleiden van ‘Systems Engineering’, dus de kwaliteitsborging van civieltechnische projecten, zijn wij graag uw partner. Wij voeren dit zodanig uit dat alle betrokken partijen ervan verzekerd zijn dat de projectuitvoering voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Wij hebben de kennis in huis om u te helpen met het opzetten van een objectenboom, een werkpakkettenstructuur en een eisenmanagementsysteem. Ook zorgen wij voor het afleiden van alle contracteisen en een correcte allocatie van de eisen aan alle verschillende projectonderdelen.

Naast het opstellen van de benodigde managementplannen kunnen wij ook Verificatie en Validatie-plannen en -keuringsplannen opstellen en u ondersteunen bij het uitvoeren en bewaken van verificaties en keuringen. Tot slot kunnen we V&V-dossiers voor u genereren. Meer informatie hierover vindt u op de pagina projectbeheersing.

Innovatie

Waterland Projecten beschikt over gecertificeerde Relatics-programmeurs. Wij hebben een Relatics omgeving ontwikkeld waarmee wij de volledige projectbeheersing uit handen kunnen nemen.

Desgewenst kunnen wij onze klanten ook helpen met het uitwerken en opzetten van een eigen Relatics-template en deze omgeving volledig aanpassen aan uw behoefte. Denk daarbij aan een eventuele uitbreiding van uw Relatics-omgeving met modules als eisenbeheer, afwijkingen- en wijzigingenbeheer, klachtenmanagement en het V&G- en risicodossier.