Locatie


Stationspark 30
4462 DZ
Goes

Gegevens


KVK 123 456 789
BTW 123 456 789

Downloads


  • Breed dienstenpakket
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gedreven team

Bij Waterland Projecten kunt u terecht voor constructief advies voor uw project. We zijn u als klant van dienst met gedegen adviezen, ontwerpen en berekeningen voor projecten in de civiele techniek. Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende disciplines, weten we als geen ander hoe we het best op de eisen van uw project inspelen. Bij ons profiteert u van constructief advies op maat.

Constructief advies gericht op het totaalplaatje van uw GWW-project

Wenst u constructief advies te ontvangen over hulpconstructies of juist over de uiteindelijke constructie? In ons vindt u een partner die verder kijkt dan de civiele constructie en standaardoplossingen. We bieden u onder meer betrouwbaar, constructief advies over de bouw, het ontwerp en berekeningen waarmee u meer inzicht in uw project krijgt. Bij ons civieltechnisch adviesbureau uit Goes, in Zeeland, vindt u een breed pakket aan diensten waarbij we kijken naar het totaalplaatje.

Een uitgebreide dienstverlening met meer dan alleen advies

Naast gedegen advies, schakelt u ons in voor andere werkzaamheden voor uw project. Zo bieden we de volgende diensten aan:

Laat u door onze experts adviseren

Wilt u onze hulp inschakelen voor constructief advies? Of wilt u een ontwerp laten maken van constructies? Voor wat voor diensten u ons ook inschakelt: u rekent altijd op uitstekende service. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Direct contact