Locatie


Stationspark 30
4462 DZ
Goes

Gegevens


KVK 123 456 789
BTW 123 456 789

Downloads


  • Breed dienstenpakket
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gedreven team

EMVI-plannen staan voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Er wordt steeds meer naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gestreefd, waardoor deze plannen steeds belangrijker worden. De naam doet vermoeden dat degene met de beste prijs de aanbesteding krijgt, maar het gaat juist om een kwalitatief goed plan. Degene die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt, krijgt dus het betreffende project toegewezen. Waterland Projecten uit Goes, Zeeland, helpt u graag bij het opstellen van EMVI-plannen, om er zo voor te zorgen dat u de gewenste opdracht binnenhaalt.

EMVI-plannen waarmee u de aanbesteding krijgt

Het schrijven van EMVI-plannen is vakwerk. Als u ons inschakelt, bedenken we passende oplossingen voor een inschrijving met een ideale prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons laat u een gedetailleerde beschrijving maken van hoe de opdracht aangepakt gaat worden. We behandelen de gestelde criteria van de opdrachtgever stuk voor stuk in het plan, om zoveel mogelijk punten te scoren. Dan maakt het immers niet uit als u wat duurder bent dan een andere opdrachtnemer, want u levert meer kwaliteit. Uiteraard moet u wel na kunnen komen wat in dit plan beloofd wordt. Daar zorgen we dan ook voor door goed met u te overleggen en onder andere systemengineering in te zetten. Hiermee waarborgen we de gestelde kwaliteitseisen van uw project.

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening

Als civieltechnisch bureau stellen we al jaren EMVI-plannen op voor uiteenlopende wegenbouwkundige en waterbouwkundige projecten. Ook bieden we verschillende andere diensten. Denk hierbij aan het opstellen van begrotingen en het maken van civieltechnische ontwerpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze specialisten inschakelen? Bel dan naar +31(0)113 – 29 63 33 of stuur een e-mail naar info@waterland-projecten.nl.

Direct contact