Locatie


Stationspark 30
4462 DZ
Goes

Gegevens


KVK 123 456 789
BTW 123 456 789

Downloads


  • Breed dienstenpakket
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gedreven team

Wat voor civieltechnische projecten u ook uitvoert: Waterland Projecten staat graag voor u klaar met een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om ondersteuning of uitbesteding van onderdelen van uw civiele project of onze dienstverlening van A tot Z: de keuze is volledig aan u.

Uiteenlopende civieltechnische projecten waaraan wij hebben bijgedragen

We zijn trots op uiteenlopende civieltechnische projecten in de grond-, weg- en waterbouw, waaraan wij ons steentje hebben bijgedragen. Zo hebben we geholpen met een verbreding aan de A58, maar stonden we ook klaar voor onderhoud aan de Deltawerken en de aanleg van een solar-wall in Ridderkerk. Hieronder ziet u nog enkele andere projecten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan. Uiteraard kan ons technisch team met specialisten uit uiteenlopende disciplines nog veel meer voor u betekenen.

Schakel ons in voor uw civieltechnische project

Bent u benieuwd wat ons adviesbureau uit Goes, Zeeland, voor uw civieltechnische projecten kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl. Dankzij brede ervaring weten we diverse grond-, weg- en waterbouwprojecten tot een goed einde te brengen.

Direct contact