Locatie


Stationspark 30
4462 DZ
Goes

Gegevens


KVK 123 456 789
BTW 123 456 789

Downloads


  • Breed dienstenpakket
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gedreven team

Wat voor civieltechnische projecten u ook uitvoert: Waterland Projecten staat graag voor u klaar met een uitgebreid dienstenpakket. We bieden dienstverlening die volledig past bij uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om ondersteuning of uitbesteding van onderdelen van uw civiele project of onze dienstverlening van A tot Z: de keuze is volledig aan u.

Uiteenlopende civieltechnische projecten waaraan wij hebben bijgedragen

We zijn trots op de uiteenlopende civieltechnische projecten waaraan wij ons steentje hebben bijgedragen met projectbeheersing voor de GWW. Zo hebben we geholpen met het verbreden van de A58, maar stonden we ook klaar voor onderhoud aan de Deltawerken en de aanleg van een solar-wall in Ridderkerk. Hieronder ziet u nog enkele andere projecten waarvoor wij aan de slag zijn gegaan. Uiteraard kan ons technisch team met specialisten uit uiteenlopende disciplines nog veel meer voor u betekenen. We informeren u graag over al onze diensten.

Schakel ons in voor uw civieltechnische project

Bent u benieuwd wat ons adviesbureau uit Goes, in Zeeland, voor uw civieltechnische projecten kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis weten we diverse grond-, weg- en waterbouwprojecten tot een goed einde te brengen.

Direct contact