Locatie


Stationspark 30
4462 DZ
Goes

Gegevens


KVK 123 456 789
BTW 123 456 789

Downloads


  • Breed dienstenpakket
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gedreven team

Waterland Projecten ondersteunt diverse organisaties bij de voorbereiding en uitvoering van breed uiteenlopende waterbouwprojecten. Onder de waterbouw vallen het ontwerpen, bouwen en onderhouden van waterbouwwerken als dijken, kades en tunnels. Ons team houdt zich bezig met al deze aspecten van waterbouw maar ook met andere disciplines, zoals projecten op land. Bij ons vindt u maatwerk dat aansluit bij uw behoeften en wensen.

Een breed scala aan diensten om u te ondersteunen bij uw waterbouwprojecten

Er zijn diverse aspecten van waterbouwprojecten die u aan ons kunt uitbesteden. Het is zelfs mogelijk om het volledige project aan ons over te laten. Door ons ingenieursbureau uit Goes, in Zeeland, laat u bijvoorbeeld diverse berekeningen en allerlei soorten tekenwerk uitvoeren. Voorbeelden van waterbouwkundige projecten zijn:

  • Onderhoud aan waterkeringen
  • Versteviging van dijken
  • Renovatie van dammen

U kunt naast waterbouwprojecten ook bij ons terecht voor constructief advies over de mogelijkheden en eventuele risico’s van uw project. Wilt u hulp op het vlak van civiel projectmanagement? Ook dan schakelt u ons in! Laat u van A tot Z ontzorgen door een expert die alles in huis heeft om diverse soorten waterbouwprojecten succesvol af te ronden.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Voor wat voor waterbouwprojecten heeft u onze hulp nodig? Wilt u bijvoorbeeld een beroep doen op onze expertise in het onderhoud aan waterkeringen of heeft u juist ondersteuning nodig met werkzaamheden voor een dijkversteviging? Neem voor deze en vele andere projecten contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U kunt ook het contactformulier invullen. We beantwoorden graag uw vragen en stellen desgevraagd vrijblijvend een offerte voor u op.

Direct contact