Locatie


Stationspark 30
4462 DZ
Goes

Gegevens


KVK 123 456 789
BTW 123 456 789

Downloads


  • Breed dienstenpakket
  • Complete ontzorging
  • Ervaren en gedreven team

Waterland Projecten in Goes, in Zeeland, is een technisch bedrijf dat u ondersteunt bij uw project. Of uw bedrijf nu een dijk gaat verstevigen of een brug gaat bouwen; wij helpen en adviseren u waar nodig. U kunt ons inschakelen voor het gehele project, maar ook voor de meest complexe delen. We zijn gespecialiseerd in projecten op de grens van land en water, maar voeren uiteraard ook projecten op land uit. Hierin hebben we brede ervaring opgebouwd voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Hét technisch bedrijf voor deskundig advies

Als civieltechnisch adviesbureau voorzien we uw bedrijf van technisch advies. Ons team bestaat uit vakmensen uit verschillende disciplines, waardoor we veel kennis in huis hebben en u goed van dienst kunnen zijn. We denken bijvoorbeeld graag met u mee over zaken als contractmanagement en tendermanagement. U kunt ons ook inschakelen voor de volgende diensten:

Op alle diensten leveren we maatwerk. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket, vindt u gegarandeerd een passende service voor uw project.

Bespreek uw wensen met onze specialisten

Heeft u een technisch project waarvoor uw bedrijf hulp nodig heeft? Onze experts staan graag voor u klaar met een uitgebreid dienstaanbod. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)113 – 29 63 33 of een e-mail te sturen naar info@waterland-projecten.nl.

Direct contact