Yama aan de slag bij Waterland Projecten!

3 juni 20211 Minutes

Sinds vorige week is, met de komst van Yama Ahadi, ons Waterlandteam weer verder uitgebreid! Hij stelt zich alvast digitaal aan je voor: “Mijn naam is Yama en ik ben deze maand begonnen als constructeur bij Waterland Projecten B.V.
Wat mijn achtergrond is? Ik heb een een HBO-opleiding gevolgd waar constructief ontwerpen centraal stond. Daarna heb ik een aansluitende master (MSE) behaald via Betonvereniging & bouwen met staal.

Ruim 11 jaar heb ik ervaring in constructief ontwerpen, dimensioneren en het maken van berekeningen. Deze ervaring heb ik opgedaan in verschillende fases van diverse projecten. Deze projecten varieerden van eenvoudige bouwwerken (bijvoorbeeld fundaties van windturbines) tot gebouwen bij industrie-, utiliteit- en woningbouw. Ook maakten civiele werken (zoals tunnels en bruggen) en geotechnische constructies (zoals keerconstructies en funderingen) hier deel van uit. Met mijn kennis en ervaring krijg ik bij Waterland Projecten de mogelijkheid om de constructieafdeling uit te breiden van civiele constructies naar bouwkundige constructies. “

Welkom Yama! En succes bij Waterland Projecten.